đź’™We zijn nu in het METAAL-seizoen: de energetische herfst, van 7 augustus tem 20 oktober.
De METAAL-producten voeden de gedemineraliseerde huid en brengen evenwicht in het lymfatisch systeem en de veneuze terugvloei. Ze helpen je om los te laten, om te elimineren wat niet bij jou hoort, zodat er ruimte vrij komt, ideaal om een drainagekuurte ondergaan.

METAAL-producten zorgen voor remineralisatie van een vale, droge, voedingsarme tot verstikte huid, die meer zuurstof nodig heeft. Op het lichaam worden ze optimaal ingezet voor lymfedrainage, bij lymfeproblemen of bij zware benen. 

đź’™Verzorg je huid met de PHYTO5 Metaal producten:
->Doe een kuur van 14 dagen, elke dag kleimasker Metaal.je geeft je huid de nodige voedingsstoffen en mineralen, je zorgt voor een goede drainage. en daarna als regelmatig terugkerende kuur, als basisverzorging om de huid zowel te reinigen als te voeden. Ideale kuur nu voor, na of tijdens je vakantie! 

đź’™Breng de Phyt'ether Metaal aan op je gelaat onder je PHYTO 5 dagverzorging. Ook op je hoofdhuid, en meng een paar druppeltjes in de Emulsion Corporellevoor het lichaam. Zo sta je dagelijks in je eigen zuivere METAAL-kracht!

đź’™Borstel elke ochtend met de Ionic Brush, om je circulatie te stimuleren.
đź’™Gebruik als bodylotion, de YogiBody Metaal. Deze zorgt voor een goede drainage en vederlichte benen.

💙💙TIP: goeie voorbereiding en ondersteuning bij vliegtuigvluchten:
Begin al enkel dagen voor de reis met insmeren van (minstens de benen en goed in de lies) met Yogi Body METAAL.
De avond voor de vlucht: wrijf voeten en onderbenen in met L’Alguessence Bain en laat tijdje intrekken vooraleer er een voetbad mee te nemen.
Net voor de vlucht: wrijf enkels (binnen- en buitenzijde) in met Phyt’Ether METAAL en adem de geur ook in.  

Nog meer tips: /nl/5-elementen/metaal