Laat je licht schijnen

Een bijzondere verzorging voor de vrouw:
 

Een zalige gezichtsverzorging + buikverzorging + drainage.

Laat je licht schijnen lieve vrouw.

Veel vrouwen zitten met gekwetsheid, frustaties, angsten, overtuigingen van niet goed genoeg te zijn,…waardoor we ons voelen kwijt zijn. We leven naast ons lichaam en doen wat we denken dat het leven wil.

We zitten in ons hoofd (denken) en raken weg van onze BRON = onze MOEDER AARDE Energie

Steeds bezig zijn, geen tijd voor aanraking =BEWUSTE AANRAKING. Jouw lichaam verzorgen = EREN VAN JOUW DIERBAARSTE SCHAT. Och dat is verloren tijd, daar stil blijven liggen "nee hoor". Jij hebt makkelijk praten. Ik heb er geen tijd voor,… allemaal argumenten om weg te gaan van je gevoel, het niet durven voelen en wegzakken in de diepe kern van jouw oerbron als vrouw. Bang om het mooie geschenk te ontvangen.

In deze stilte en aanraking ligt jouw mooie juweel verscholen, jouw mooie VROUWZIJN.

Je trekt bepaalde situaties aan, soms veelal dezelfde maar in een ander kleedje die jouw uitnodigt om iets te leren, ook gezondheidsproblemen zoals problemen aan het bekken, de heupen, de onderrug, de voortplantingsorganen, zwangerschap, borsten, nieren, depressie, cvs, burnout, enz…

Je liefdevol aanraken vanuit je hart, dit is een pure boodschap aan je cellen. Eer jouw tempel wees bewust van Jouw Mooie Zijn = Laat  JOUW LICHT SCHIJNEN!

Voedt jouw hart door zelfliefde… zorg voor jezelf… eer jouw lichaam, jouw kostbaarste bezit.

Door zelfliefde komt je ware potentieel en authencititeit naar boven om voluit te leven vanuit je ware kernwaarde.

In mijn verzorgingen samen met de krachtige Phyto 5 producten ga ik samen met jou op stap: TERUG NAAR JE BRON! 
Daaruit vertrekt het leven, jouw mooie kernwaarde en ontwaakt je ware potentieel.
 
Door het zelf te ervaren en de mooie intense opleidingen dat ik nog steeds volg, wil ik deze mooie levenskracht doorgeven. Jouw bewust maken wat voor moois er kan ontwaken in jezelf. Hoe jouw licht kan stralen als mooie vrouw. 


Duur verzorging 3u - Inclusief (twv 59€) Phyto 5 Massageolie Zen 100ml + 2 Phyt'Ethers 5ml* = waarde 299€

Reserveer online en kies verzorging volgens je noden 3u en schrijf bij opmerking: Laat je licht schijnen verzorging.

Reserveer deze verzorging en krijg CADEAU de massageolie Zen 100ml twv 29€ om hetgeen ik aanreik verder thuis toe te passen. Actie geldig t.e.m. 03/08/2019

 

*Wanneer je als klant de aangewezen producten thuis hebt, wordt deze niet nog eens extra bijgerekend.


Werken op de relatie tussen het fysieke, emotionele en energetische lichaam. Door de unieke methode van verzorging worden de 5 elementen en de 3 energiestromen in beweging gebracht nl; de aarde energie, levensenergie en de universele energie. Dit is nodig om healing te brengen, nl. de positieve  en zelfhelende energie in het lichaam te stimuleren en de vibratie te verhogen.