De zon…. HELP Factor 50 is .gevaarlijker dan de zon

Zomer, de zon zalig. Wie wil er dit niet?

Je hoort vaak, och ik herleef met de zon. Tuurlijk dit heeft ook een positieve invloed op ons lichaam en helpt onze gezondheid in stand te houden. Aanmaak van vitaminen en mineralen, gelukshormonen en het verhogen van onze immuniteit.

Maar nu in onze huidige maatschappij is de zon aanzien als een gevaar, want dit is de oorzaak van huidkanker. NEE dit is zo niet. Is de natuur plots zo gevaarlijk? Overal duikt op Smeren, Smeren en nog eens Smeren en liefst met factor 50… 

Maar weet jij welk gif je op je huid smeert met die Factor 50 of de chemische zonnecrèmes, dit is de één van de grootste oorzaken van huidkanker en van vele ziektes.

Deze producten komen in je bloedbaan terecht en worden opgenomen door de lever. Steeds pleeg je een aanslag op je lichaam en gezondheid. Je vervuilt steeds meer je lichaam met gif en zo ga je naar een destructieve gezondheid. Al deze producten zitten vol met hormoonverstoorders = aanslag op je vruchtbaarheid en de kwaliteit van je zaad- en eicel.

Enkele jaren terug was er iemand die me vertelde dat ze een melanoom gevonden hadden op haar huid. “Ik mag niet meer in de zon” was haar antwoord.  Waarop ik zei, “ het is juist de zon dat je nodig hebt, je hebt een tekort aan zonlicht. Je vervuilt en vergiftigd je lichaam door het gebruikt chemische verzorgingsproducten, ongezonde voeding die je gezondheid schade toebrengen en je hebt een tekort aan essentiële vetzuren. Je darmwerking is helemaal uit balans, wat zich ook vertaalt naar de huid en dan nog niet te spreken over de emotionele vervuiling in je lichaam. Dit is ook een grote en niet te onderschatten boosdoener voor je gezondheid.

Een juiste voorbereiding van je huid op de zon is belangrijk, zowel innerlijk als uiterlijk. Zoveel mogelijk het zonlicht opnemen in het voorjaar. In de zomer ’s morgens en na 15u genieten van de zon. Natuurlijk is het niet goed om in de felle zon te zitten over de middag (wel onder een parasol, gaan fietsen, wandelen), maar intuïtief voel je dit toch zelf aan.

 

Wat er veel vergeten wordt is onze innerlijke bescherming met de essentiële vetzuren. Het woord zegt het zelf essentieel voor onze gezondheid. Deze voeden onze huid, het zijn krachtige antioxidanten, beschermen onze lichaamscellen, creëren zuurstof in ons lichaam wat HEEL belangrijk is voor onze rode bloedcellen, ontstekingswerend, voeden onze hersenen, ogen, zenuwstelsel, hormonaal stelsel, belangrijk voor onze spieren en gewrichten en beschermen tegen kankers…

Essentiele vetzuren hebben een niet te onderschatten functie in ons lichaam. Magic Krill en Pretty Woman zijn een perfect duo van essentiële vetzuren.

De meeste mensen hebben de verkeerde vetzuren namelijk de verzadigde vetzuren, denk maar aan margarine, minarine, chips, koeken,… Steeds zeg ik aan mijn klanten gebruik de pure vetten, echte boter, zuivere oliën. Dit is veel beter voor je aderen, je hart, je botten, je gezondheid. We zullen dan nog zwijgen over de lightproducten… heb je er staan en vind jij je gezondheid belangrijk werp ze dan direct in de vuilbak.

Op een cursus werd eens gezegd ivm een zonnebril, draag dit zo weinig mogelijk. Ik stond ook verbaast. Dit houdt ook bepaalde prikkels tegen die je ogen opnemen via het zonlicht en die heel belangrijk zijn voor je hypofyse en hypothalamus. Je verbrandt ook sneller met een zonnebril. 

Sindsdien let ik er op en draag veel minder een zonnebril. Bij autorijden en met de fiets is het wel beter voor je veiligheid, want verblind zijn door de zon kan andere gevolgen hebben.

Dus genieten van de helende zonnekracht op een gezonde manier is heel belangrijk voor onze gezondheid. 

Wanneer men meegaat met de energie van het seizoen, dit kan samen met de verzorgingen bij Huis Anahata en producten van Phyto 5 brengt men de huid en het lichaam al mee in voorbereiding. 

Steeds meer kankers, depressies en andere ziekten ontstaan door tekort aan zonlicht en zuurstof in het lichaam die zorgen voor de aanmaak van vele goeie stoffen. Niet te vergeten  onverwerkte emotionle pijnen, negatieve emoties en het gebruik van chemische producten die een aanslag zijn op jouw gezondheid. 

Ik wens je het beste en kies wat goed voelt voor je gezondheid.

Graag help ik je erbij.

Warme groet,

Katrien

Gezonde verzorgingsproducten en de essentiële vetzuren Magic Krill en Pretty Woman zijn te vinden op mijn webshop. 

 

                                                                      Ontdek de Summerkit

Summerkit