Natuurlijke en pure schoonheid, levensenergie en  innerlijke harmonie…

Denk aan jezelf... “Innerlijk herboren Uiterlijk stralen”
"VOOR JE LICHAAM ZORGEN IS EEN INVESTERING, JE KRIJGT ER IETS VOOR TERUG WAT ONBETAALBAAR IS."

 

Huis Anahata biedt zuiverheid aan uit respect voor jouw gezondheid en welzijn. Katrien zet op deze manier de kracht van de natuur in. Dit samen met de exclusieve natuurlijke Quantumgecertificeerde Phyto 5 producten en haar helende hartsenergie om jouw te laten genieten, verzorgen, goed voelen en stralen, te laten groeien tot wie we zijn…

 

Quantum Methode Phytobiodermie 

SCHOONHEIDSVERZORGINGEN OP HOOG NIVEAU VOLGENS DE QUANTUMFYSICA

Waar energie en emotie elkaar treffen ontstaat natuurlijke Schoonheid en Pure beleving van je goed voelen.

Het gebruik van Quantumgecertificeerde Phyto 5 huidverzorging en behandelingen heeft intrigerende resultaten onthuld, vooral over emotioneel bewustzijn en innerlijke schoonheid. De huid is slechts een herkauw van de binnenkant. Om uitstekende resultaten te behalen, is het essentieel om de oorsprong van schoonheid te harmoniseren, die van binnenuit begint.

Deze holistische aanpak biedt maximaal resultaat in jouw emotionele balans. We werken op sub-atomisch niveau (lichtniveau). Ieder van de 5 elementen geeft evenwicht aan één van de 5 emoties wat zorgt voor een herbronning van geluk.
 

De Quantumbehandelingen en Quantumgercertificeerde Phyto 5 producten dragen bij aan het verbeteren van uw vibratieniveau. Een hoog vibratieniveau van jouw lichaam helpt om gezond te blijven.

Emotie heeft invloed op jouw huid, gezondheid en hoe je je voelt.

Met de Quantumverzorgingen werk ik in op deze emotie, zo gebeurt er transformatie op de diepere lagen van het onderbewuste en energetisch lichaam. Positieve emoties worden naar de oppervlakte gebracht die door het lichaam en de geest te lang ingehouden werden.


Dit zorgt voor:
•    Een mooiere huid
•    Betere bescherming
•    Goede gezondheid – betere immuniteit
GELUK en Schoonheid vanuit het diepste niveau
.

Ervaar, beleef… Kom in je kracht.
Balans in het lichaam - harmonie in emotie = Verjonging, Vitaliteit en Innerlijk Welzijn!

 

 

Stap in dit avontuur en laat je hart openbloeien, je bent het waard!!

Niet alleen voor vrouwen, ook mannen, jeugd en onze allerkleinsten.
 • Zichtbare verjonging, huidverbetering

 • Totale zuivering van huid, lichaam en geest - Healing

 • Innerlijke en uiterlijke verzorging

 • Exclusieve hoofdhuidverzorgingen

 • Gezondheidstherapie - Homeopathie

 • Zwangerschapsverzorgingen

 • Een gezond silhouet, natuurlijke afslankformules, anti-cellulitis

 • Anti-stress

 • Rugverzorging: anti-stress, bij allerlei rugproblemen

 • Herstellen van de energiedoorstroming, evenwicht en zelfhelend vermogen van je lichaam

 • Ondersteuning bij allergieën

 • Ondersteuning bij burn-out, depressie, allerlei ziektes…

 • Deblokkeren van dieper liggende blokkades

 

 

Voeg een nieuwe recensie toe!
An

Hey Katrientje, bij deze wil ik je bedanken voor de vele verzorgingen die je mij al gegeven hebt! Eerst ben ik bij jou geweest voor een deugddoende verzorging voor lichaam en geest.

Liesbet

Lieve Katrien, Bedankt voor de super verzorging zaterdag! Je hebt de gave om me een andere kijk op het leven en op mezelf te geven… Waar je de belangrijke dingen van het leven kan onderscheiden! Bedankt om me dit te doen inzien!!! Na de verzorging was ik volledig opgekrikt, vol energie en met een grote glimlach, in tegenstelling tot s’morgens… Ik blijf er versteld van staan hoe mijn lichamelijke klachten zijn verdwenen… Osteopaten, dokters heb ik niet meer nodig sinds ik met phyto in aanraking ben gekomen. Voor mij is het quality time – ME TIME… Bedankt om me te doen inzien dat de andere weg inslaan niet zo moeilijk is (met vallen en opstaan), maar je wel veel gelukkiger maakt! Het geeft veel meer kleur in mijn leven… dit dankzij jou en je inzichten! Ben je heel dankbaar! xxx

Isabelle Martroye

Katrien, Je bent een unieke dame met twee gouden handen en je weet goed genoeg waarmee je bezig bent. Toen ik enkele jaren geleden het slechte nieuws te horen kreeg over mijn gezondheid ging ik langs bij Katrien voor de zeer goede gezichts- en lichaamsverzorging zeker nu met de quantumverzorgingen samen met de healings en de gouden raad van (tante Katrien) Alles van Phyto 5 is voor mij nr.1 alsook de nodige voedingssupplementen. De artsen begrijpen het ook niet zelfs in Leuven zijn ze dat nog niet tegen gekomen. Ik voel me nu terug goed en kan genieten van kleine dingen en stralen naar de toekomst.Daarvoor een dikke dank U wel! Ik hoop dat er nog vele mensen Phyto 5 zullen leren kennen samen met je verzorgingen en begrijpen wat het met je lichaam doet,waar ook andere mensen mee kunnen geholpen worden. Dikke pluim tot de volgende afspraak dat ik zeker niet wil missen ! Isabelle

Marilies

Mevrouw met de lichtjes, Langs deze weg wil ik jouw bedanken. Jij hebt een magische gave, je bent een bijzonder iemand. De mevrouw met de lichtjes, zo noemt onze zoon jouw. 2,5j geleden was jij de eerste persoon die onze zoon een rustig moment gaf. Ik zal het nooit vergeten...onze zoon huilde voortdurend en was vaak ziek...10minuten onder het licht en wij hadden een ander kind, door jouw supplementen is onze zoon bijna nooit meer ziek. Dankje hiervoor! 🍀🍀🍀

Griet Lobeau

Beste Katrien , met veel plezier schrijf ik hier neer hoe jij op mijn pad kwam . Door een gemeenschappelijke vriendin leerden wij elkaar kennen . Een paar jaar geleden maakte ik een afspraak bij je , waarvoor , het totaalplaatje zat niet helemaal oké . Ik gaf je carte blanche , elke sessie weer . Jij wist telkens perfect wat mijn lichaam nodig had . We zijn gestart met de huid , ik leerde mijn huid te verzorgen , te voeden , graag te zien ! Door de producten van Phyto 5 is mijn huid terug zuiver, gezond, zacht, ... Ook mijn inwendige en ziel wist jij te versterken, voedingssupplementen, drainage, ... maar ook heel veel tips en wijze lessen. Je wijsheid, je rust, je eerlijkheid trekken me aan.

Sinds ik Phyto 5 en Katrien leerde kennen ben ik veel rustiger (inwendig), sterker ( in hoofd en lichaam ). Ik heb er dan ook nog een fantastische dame door leren kennen. Ondertussen staan we al een heel stuk verder, de producten zijn hier een ritueel geworden, ook de rest van het gezin doet mee. Ik zou het zeker iedereen aanraden, die zich op de een of andere manier wil verstreken of verrijken, hetzij, inwendig of emotioneel. Katrien heeft magische handen ! Doe zo voort , ik ben zo blij dat jij op mijn pad kwam ! 't Is dat het zo moest zijn hé Katrien ... niets gebeurt zomaar ;-) Dankjewel !

Sarah Van Uytsel

Hier komt een mens stralend, gelukkig en verlicht buiten. Ongeëvenaarde behandelingen die gegeven worden vanuit een warm hart en helende handen door een lieve vrouw die hiervoor geboren is.

Nadine Tancre

Super je bent een ander mens als je bij Katrien geweest bent. Haar handen maken je vrij van vele dingen. Je bent er alleen maar beter mee.