Phyto 5

Sedert 1979 levert ons Zwitserse Laboratoire Gibro cosmetica met uitzonderlijke hoge energetische waarde. Hoe hoger de energetische waarde van een product hoe meer het product een impact heeft op onze staat van zijn.


In 2007 verwierf het labo haar Ecocert label en heeft sedertdien steeds verder geïnvesteerd in haar ontwikkeling. De grootste doorbraak kwam er in 2017: Laboratoire Gibro wordt het eerste gecertifeerd Phytobiodermie Quantique cosmetisch labo. Het gebruik van puur en zuiver bergwater in de bijzondere plek waar het labo is gevestigd, speelt hierbij een uiterst belangrijke rol.

Door deze bijzondere ontwikkelingen heeft een Quantumserum van PHYTO 5 niet alleen de kracht om je huid te verjongen, maar ook om balans te brengen in je emotionele staat van zijn. Je ervaart geluk wanneer je emotie van het moment is gebalanceerd. En dan zie je er ook op je best uit!

 

Phyto 5 is gebaseerd op het energetisch principe van de traditionele Chinese geneeskunde: ons lichaam bestaat uit materie én energie. De leer van de 5 natuurelementen Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water - liggen aan de basis van de Phytobiodermie Certifed methode en technieken.

Het moderne leven heeft haar uitdagingen voor ons: de kwaliteit van lucht, water, voedsel, ons levensritme en de hoeveelheid lichaamsbeweging... Ons lichaam en onze ziel voelen zich het beste als onze energie vrij kan stromen. Stagnatie van energie zorgt voor vermoeidheid en lichamelijke ongemakken, huidveroudering is er eentje van. Als onze energie vrij is, dan stralen we en voelen ons intens gelukkig.

De Phyto 5 methode herstelt de energetische balans waardoor we ons weer goed voelen en gaan stralen. Een professionele verzorging is meteen voelbaar en zichtbaar, met een schoonheidsresultaat zoals je het nog niet eerder hebt gezien.

 

PHYTO 5 is een lijn van verzorgingsproducten voor huid, lichaam en ziel. De volledige productlijn wordt gemaakt uit actieve, hoogwaardige en geconcentreerde stoffen uit de natuur, zoals klei, algen, plankton, oligo- elementen (mineralen) en vitaliserende etherische oliën. De producten zijn uitzonderlijk krachtig door de hoge concentraties organische etherische oliën, daarom worden ze het best met professioneel en gepersonaliseerd advies gebruikt.

Natuurlijke en pure schoonheid, levensenergie en  innerlijke harmonie…

Denk aan jezelf... “Innerlijk herboren Uiterlijk stralen”

"VOOR JE LICHAAM ZORGEN IS EEN INVESTERING, JE KRIJGT ER IETS VOOR TERUG WAT ONBETAALBAAR IS."

Huis Anahata biedt zuiverheid aan uit respect voor jouw gezondheid en welzijn. Katrien zet op deze manier de kracht van de natuur in. Dit samen met de exclusieve natuurlijke Quantumgecertificeerde Phyto 5 producten en haar helende hartsenergie om jouw te laten genieten, verzorgen, goed voelen en stralen, te laten groeien tot wie we zijn…

Quantum Methode Phytobiodermie

Waar energie en emotie elkaar treffen ontstaat natuurlijke Schoonheid en Pure beleving van je goed voelen.

Het gebruik van Quantumgecertificeerde Phyto 5 huidverzorging en behandelingen heeft intrigerende resultaten onthuld, vooral over emotioneel bewustzijn en innerlijke schoonheid. De huid is slechts een herkauw van de binnenkant. Om uitstekende resultaten te behalen, is het essentieel om de oorsprong van schoonheid te harmoniseren, die van binnenuit begint.

Deze holistische aanpak biedt maximaal resultaat in jouw emotionele balans. We werken op sub-atomisch niveau (lichtniveau). Ieder van de 5 elementen geeft evenwicht aan één van de 5 emoties wat zorgt voor een herbronning van geluk.
 

De Quantumbehandelingen en Quantumgercertificeerde Phyto 5 producten dragen bij aan het verbeteren van uw vibratieniveau. Een hoog vibratieniveau van jouw lichaam helpt om gezond te blijven.

Emotie heeft invloed op jouw huid, gezondheid en hoe je je voelt.

Met de Quantumverzorgingen werk ik in op deze emotie, zo gebeurt er transformatie op de diepere lagen van het onderbewuste en energetisch lichaam. Positieve emoties worden naar de oppervlakte gebracht die door het lichaam en de geest te lang ingehouden werden.


Dit zorgt voor:
•    Een mooiere huid
•    Betere bescherming
•    Goede gezondheid – betere immuniteit
GELUK en Schoonheid vanuit het diepste niveau.

Ervaar, beleef… Kom in je kracht.
Balans in het lichaam - harmonie in emotie = Verjonging, Vitaliteit en Innerlijk Welzijn!

 

 

 

 

 • Stap in dit avontuur en laat je hart openbloeien, je bent het waard!!
 • Niet alleen voor vrouwen, ook mannen, jeugd en onze allerkleinsten.
 • Zichtbare verjonging, huidverbetering.
 • Totale zuivering van huid, lichaam en geest - Healing.
 • Innerlijke en uiterlijke verzorging.
 • Exclusieve hoofdhuidverzorgingen = stralende haren.
 • Gezondheidstherapie - Homeopathie.
 • Herstellen van de energiedoorstroming, evenwicht en zelfhelend vermogen van je lichaam.
 • Zwangerschapsverzorgingen.
 • Een gezond silhouet, natuurlijke afslankformules, anti-cellulitis.
 • Anti-stress.
 • Rugverzorging: anti-stress, bij allerlei rugproblemen.
 • Ondersteuning bij allergieën.
 • Ondersteuning bij burn-out, depressie, allerlei ziektes…
 • Deblokkeren van dieper liggende blokkades