An

Hey Katrientje, bij deze wil ik je bedanken voor de vele verzorgingen die je mij al gegeven hebt! Eerst ben ik bij jou geweest voor een deugddoende verzorging voor lichaam en geest.

Liesbet

Lieve Katrien, Bedankt voor de super verzorging zaterdag! Je hebt de gave om me een andere kijk op het leven en op mezelf te geven… Waar je de belangrijke dingen van het leven kan onderscheiden! Bedankt om me dit te doen inzien!!! Na de verzorging was ik volledig opgekrikt, vol energie en met een grote glimlach, in tegenstelling tot s’morgens… Ik blijf er versteld van staan hoe mijn lichamelijke klachten zijn verdwenen… Osteopaten, dokters heb ik niet meer nodig sinds ik met phyto in aanraking ben gekomen. Voor mij is het quality time – ME TIME… Bedankt om me te doen inzien dat de andere weg inslaan niet zo moeilijk is (met vallen en opstaan), maar je wel veel gelukkiger maakt! Het geeft veel meer kleur in mijn leven… dit dankzij jou en je inzichten! Ben je heel dankbaar! xxx

Isabelle Martroye

Katrien, Je bent een unieke dame met twee gouden handen en je weet goed genoeg waarmee je bezig bent. Toen ik enkele jaren geleden het slechte nieuws te horen kreeg over mijn gezondheid ging ik langs bij Katrien voor de zeer goede gezichts- en lichaamsverzorging zeker nu met de quantumverzorgingen samen met de healings en de gouden raad van (tante Katrien) Alles van Phyto 5 is voor mij nr.1 alsook de nodige voedingssupplementen. De artsen begrijpen het ook niet zelfs in Leuven zijn ze dat nog niet tegen gekomen. Ik voel me nu terug goed en kan genieten van kleine dingen en stralen naar de toekomst.Daarvoor een dikke dank U wel! Ik hoop dat er nog vele mensen Phyto 5 zullen leren kennen samen met je verzorgingen en begrijpen wat het met je lichaam doet,waar ook andere mensen mee kunnen geholpen worden. Dikke pluim tot de volgende afspraak dat ik zeker niet wil missen ! Isabelle

Marilies

Mevrouw met de lichtjes, Langs deze weg wil ik jouw bedanken. Jij hebt een magische gave, je bent een bijzonder iemand. De mevrouw met de lichtjes, zo noemt onze zoon jouw. 2,5j geleden was jij de eerste persoon die onze zoon een rustig moment gaf. Ik zal het nooit vergeten...onze zoon huilde voortdurend en was vaak ziek...10minuten onder het licht en wij hadden een ander kind, door jouw supplementen is onze zoon bijna nooit meer ziek. Dankje hiervoor! 🍀🍀🍀

Anneke Pollet Een zeer diepgaande & heilzame ervaring voor het lichaam & de geest! Dank Katrien
de munck melanie Ik voelde al een hele tijd vanbinnen dat ik toe was aan een lymfedrainage. Ik had in het voorjaar al rode plekjes onder mijn oksel en mijn tenen, waar ook lymfevaten zitten, jeukten vaak. Ik voelde ook dat ik door een transformatie ga en dat veel fysiek mocht opgeruimd worden. Dus intuitief ben ik bij Katrien terecht gekomen en werkten we rond mijn metaal element, wat nu in de herfst ook klopte. Ik voelde mij erg thuis bij Katrien, op mijn gemak, ze verzorgt je en legt je in de watten. (allee, ja, de klei en pakking ;)). Het voelt rustig, warm, gedragen en ik voelde mij een koninging die behandeld werd. Ze werkt op energetisch niveau en ik voelde de energie ook shiften in mezelf. Het fysieke lymfedrainage en de kleurtherapie werkten diep in. Bij mij kwam het vuur en het metaal van Phyt ether naar voren. Die gebruik ik nog steeds, als nazorg en nawerking op het emotioneel, energetische. Ik voel dat er veel is losgekomen, 'oud vuil' dat in mij zat nog. Alsof ik opnieuw veel meer verbonden ben met mezelf en ik oude trauma s voel verschuiven en oplossen. Het is een weg naar meer durven ontvangen, meer liefde, meer bij mezelf komen en mijn innerlijk kind bevrijden zodat het weer meer mag spelen en genieten in het leven. Daar zat een stukje in mezelf muurvast, geroest als het ware. Katrien weet wat ze doet, het is een pure ervaring. Ik ging met een warm hart en een lichter lichaam naar buiten. To be continued. Dank je Katrien voor je werk!
Griet Lobeau

Beste Katrien , met veel plezier schrijf ik hier neer hoe jij op mijn pad kwam . Door een gemeenschappelijke vriendin leerden wij elkaar kennen . Een paar jaar geleden maakte ik een afspraak bij je , waarvoor , het totaalplaatje zat niet helemaal oké . Ik gaf je carte blanche , elke sessie weer . Jij wist telkens perfect wat mijn lichaam nodig had . We zijn gestart met de huid , ik leerde mijn huid te verzorgen , te voeden , graag te zien ! Door de producten van Phyto 5 is mijn huid terug zuiver, gezond, zacht, ... Ook mijn inwendige en ziel wist jij te versterken, voedingssupplementen, drainage, ... maar ook heel veel tips en wijze lessen. Je wijsheid, je rust, je eerlijkheid trekken me aan.

Sinds ik Phyto 5 en Katrien leerde kennen ben ik veel rustiger (inwendig), sterker ( in hoofd en lichaam ). Ik heb er dan ook nog een fantastische dame door leren kennen. Ondertussen staan we al een heel stuk verder, de producten zijn hier een ritueel geworden, ook de rest van het gezin doet mee. Ik zou het zeker iedereen aanraden, die zich op de een of andere manier wil verstreken of verrijken, hetzij, inwendig of emotioneel. Katrien heeft magische handen ! Doe zo voort , ik ben zo blij dat jij op mijn pad kwam ! 't Is dat het zo moest zijn hé Katrien ... niets gebeurt zomaar ;-) Dankjewel !

Marleen Gruppen

Het was om je te bedanken voor het geen je gedaan hebt na mijn bezoek aan je. Ik voelde mij verlicht. Ik ben de puntjes gaan verbinden met het universum. Ondertussen ben ik bezig met een overname van een buurtwinkel in onze buurt. Om zo te kunnen groeien En de balans te vinden. Dit alles was niet gebeurd zonder jouw toewijding.

En ik hoop snel weer te zien. Merci Groetjes Marleen😀

Sarah Van Uytsel

Hier komt een mens stralend, gelukkig en verlicht buiten. Ongeëvenaarde behandelingen die gegeven worden vanuit een warm hart en helende handen door een lieve vrouw die hiervoor geboren is.

Nadine Tancre

Super je bent een ander mens als je bij Katrien geweest bent. Haar handen maken je vrij van vele dingen. Je bent er alleen maar beter mee.

Patrick We zijn nu een week later en ik moet toegeven dat mijn mening van een week geleden nu nog altijd van toepassing is, vandaar dat ik me nu graag tot jou richt om mijn dankbaarheid te uiten. Zo gespannen ik was toen ik bij je aankwam, zo ontspannen was ik toen ik terug vertrok. Ik ben thuisgekomen met een gelukzalig gevoel en voor het eerst sinds lang straalde ik. Leen maakte zich wat zorgen omdat ik wat langer wegbleef dan verwacht en omdat ik zo gespannen was toen ik vertrok dacht ze dat er me iets was overkomen, toen ik thuiskwam was ze onmiddellijk gerustgesteld. Ze zag aan mijn blik dat alles ok was en bovenal dat ik er zeer gelukkig en ontspannen uitzag. Dit alles is jouw verdienste, waarvoor oprechte dank ! Beroepshalve heb ik veel mensen kunnen ontmoeten, zelden ben ik iemand tegengekomen met zoveel klasse en uitstraling als jij, daarenboven heb je de gave van het authentieke. Dat maakt het zo uniek in deze vaak zo artificiële wereld. Het was een weldoening voor lichaam en geest, je bezit waarlijk de gave van het helen. Mag ik zo vrij zijn om mijn “gevoel” hierover mee te geven. Ik denk dat je in de gave van het helen al heel ver staat maar dat er voor jou nog een zeer grote progressie binnen je mogelijkheden ligt. Ik kan niet exact omschrijven waarom ik dat voel maar ik voel gewoon dat jij nog veel verder kan gaan in het helen van mensen. Het heeft me goed gedaan om met je te kunnen spreken, te weten ( beseffen ) dat er nog mensen zijn die het goed menen. Ik hou van het woord, vandaar dat ik zo vrij ben geweest een paar zinnen te maken die volgens mij bij jou passen. Net zoals de warme zomerzon de ochtendlijke nevelslierten tot zich neemt en de natuur laat genieten van haar warmte, zo nemen jouw helende woorden de grijze nevel weg van de geest om plaats te maken voor het licht. Net zoals een zwoele zomerbries de verzengende hitte uit de natuur blaast en zorgt voor de nodige verkwikkende afkoeling, zo zorgen jouw helende handen voor het wegnemen van lichamelijke kwaaltjes om plaats te maken voor rust en herstel. Net zoals een malse en verfrissende regenbui zorgt voor de groei en bloei in de natuur, zo zorg jij door je helende talenten voor de nodige energie voor lichaam en geest. Ik zou graag afsluiten met de woorden van Godfried Bomans. “Menslief, ik wens je vrede en alle goeds” Patrick en Leen