Schoonheid is gezondheid zichtbaar maken.

Huis Anahata werkt met de goed opneembare voedingsupplementen van Phytocure, Energetica Natura Bioamoles en Nutrisan.

Voedingssuppletie versterkt je inwendig evenwicht waardoor je fysiek en mentaal krachtiger voelt. Het is van groot belang een gezonde omgeving = lichaam te creƫeren. Dit is het werkterrein om bacterie, virussen, en alle andere negatieve indringers aan te pakken. Niet het symptoom op zich alleen, dit ontstaat door een ongunstige omgeving daar er iets niet klopt en werk aan de winkel is. LET WEL: in combinatie met gezonde voeding!!

Door het consumeren van voeding die verarmd is, het leven meer stress en druk brengt, onze lat steeds hoger ligt, alle elektrosmog die veel energie neemt; Is het van groots belang om ons lichaam extra aan te vullen.

Mooie resultaten op gebied van huidverjonging, haarkwaliteit, immuniteit, alle soorten ziektes worden ondersteund, van verkoudheid, hooikoorts, burnout, eczeem tot... zowel voor klein en groot.

Het gebruik van de natuurlijke goed opneembare voedingssuplementen werken complementair met de esthetische behandelingen, energetische verzorgingen en healing.