LICHAAMSVERZORGINGEN

Huis Anahata heeft een uniek gamma helende, huidverjongende lichaamsverzorgingen, die je omhullen in een compleet gevoel van relaxatie en herbronning.

 

Schoonheid en gezondheid zijn met elkaar verbonden.

Een energetische schoonheidskuur zorgt voor een goede doorstroming, geeft zowel geestelijke als lichamelijke ruimte, nieuwe energie met een hogere vibratie.

Dit geeft je kracht, een goed gevoel en schoonheid voor lichaam en geest.

Het immuunsysteem wordt versterkt en uw stress weggewerkt.

 

Huis Anahata heeft met Phyto5 alles in huis om je opnieuw top in je vel te laten voelen.

UNIEK: Gepersonaliseerde lichaamsverzorgingen.

Of je nu op zoek bent naar een liftende behandeling, een busteverzorging, een krachtige energiebehandeling bij blokkades, of hulp wil bij je strijd tegen cellulitis of overgewicht: Katrien heeft voor jou een lichaamsverzorging op maat waarbij je lichaam en geest weer in volledige harmonie komen. Tevens bieden de behandelingen een goede ondersteuning bij spierpijnen, rugklachten, menopauze, burn-out, depressie, allerlei ziektes…

 

Tijdens elke behandeling wordt gebruikt gemaakt van Chroma (kleur- en lichttherapie) en Healing.

 


 

ZIJDEZACHT

Ontspannende en hydraterende beauty verzorging.

  • Gommage Zenmassage van het lichaam + Violette pakking : zorgt voor een extra hydraterend en liftend effect op de huid en geeft energie.

  • Een peeling + kleimasker van het gezicht, ontspanning van de hoofdhuid en nek.

Je voelt de energie stromen en ervaart het gevoel van herbronning, je huid voelt zijdezacht.

»€180 / 2u


 

RUGVERZORGINGEN

  • Anti-stressbehandeling of bij allerlei rugproblemen: hoofd, nek- rugmassage met aangepast kleimasker, kleurpunctuur, drainage:

» waarde: 1.30u / 135€

Belangrijk om de thuisproducten te gebruiken om het vibratieniveau en transformatie van jouw gekozen element verder te zetten. 


 

ENERGETISCHE LICHAAMS en GezichtsDRAINAGE

Zie uitleg: energetische lymfedrainage en bij Healthy Body Cure.

Voor een goed resultaat te starten met een lymfedrainagekuur: Healthy Body Cure en daarna is het aangewezen dit maandelijks toe te passen.

»90min: 150€

Belangrijk om de thuisproducten te gebruiken om het vibratieniveau en transformatie van jouw gekozen element verder te zetten. 

 

 


 

Harmony lichaamsverzorging

Het uitgangspunt van de Quantum Phyto 5 verzorging is het door jouw gekozen energie en emotie. Het is persoonlijk en verandert met de tijd. Het sentiment van geluk en healing wordt bereikt wanneer jouw emotionele staat van "Zijn" gebalanceerd is. Onderliggende trauma's worden geheeld.

» 2u = €180

»2u30 = €225

» + gezichtsverzorging 3u = €270

Belangrijk om de thuisproducten te gebruiken om het vibratieniveau en transformatie van jouw gekozen element verder te zetten. 


 

Phyto5 AFSLANKEN - ANTI CELLULITE - Lifting

Een gepersonaliseerde kuur wordt uitgewerkt.

 


 

Indien je een factuur wenst, is het particulierprijs + 21% Btw