"Het gezicht is de spiegel van het innerlijke"

 Wat maakt deze verzorgingen UNIEK?

SCHOONHEIDSVERZORGINGEN OP HOOG NIVEAU VOLGENS DE QUANTUMFYSICA

Werken op de relatie tussen het fysieke, emotionele en energetische lichaam. Door de unieke methode van verzorging worden de 5 elementen en de 3 energiestromen in beweging gebracht nl; de aarde energie, levensenergie en de universele energie. Dit is nodig om healing te brengen door de positieve energie in het lichaam te stimuleren en de vibratie te verhogen.

Elk probleem heeft een oorzaak. De gepersonaliseerde Phytobiodermie verzorgingen zijn gebaseerd op een goede individuele diagnose volgens jouw gekozen emotie en energie, waardoor de resultaten opmerkelijk en uitzonderlijk.

  • Balans brengen in je emotie en energie, is ook balans brengen in je fysieke lichaam!

 Door deze unieke diagnose kunnen we de oorzaak van het probleem aanpakken, je veroudering afremmen en werken op verschillende huidproblemen.

Door thuis dagelijks de juiste combinatie en jouw persoonlijk afgestemde producten te gebruiken komt je huid in balans en dat zie je!

 

Gelaatsverzorgingen: JEUGD – VROUW - MAN

Huidanalyse, dieptereiniging met algen, heerlijke ontspanning, energetische lymfedrainage, chroma (kleur-en licht), stimulatie van de reflexzones met kleimaskers, losmaken van energiepunten, een ontspannende hoofd, nek- en schoudermassage en een gepersonaliseerde afwerking…: de professionele gelaatsverzorgingen van Huis Anahata zijn uitgebreid en aangepast aan jouw behoeftes.

Bij de verzorging is er epilatie van wenkbrauwen inbegrepen.


 

Junior: zuiveren van jeugdige huidjes 

Een aangepast kleimasker, energetische lymfedrainage verwijderen alle afvalstoffen en kleurpunctuur zodat het zuiveringssproces geactiveerd wordt.

Acné komt niet zomaar en heeft een onderliggende oorzaak. Het is al een teken aan de wand dat de afvalstoffen niet genoeg afgevoerd worden. Ieder persoon is uniek, daardoor wordt er vanuit een persoonlijke analyse gestart en zo wordt de kuur opgebouwd. Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd en onderliggende en vastgelopen stukken wordt er healing gebracht.

»Kuur: 6 verzorgingen 1xper week 1.30 : 135€ per verzorging.

 


 

Harmony

De Quantum levensenergie gelaatsverzorging.

Een behandeling volgens 5 natuurelementen

Voor wie zijn gelaat en huid in harmonie wil brengen en wil meeleven met de seizoenen. Voor elk huidtype geschikt. Tijdens deze verzorging worden alle functies van uw huid actief gestimuleerd. 

Uw huid blijft in optimale conditie en gaat op natuurlijke wijze stralen.

 Belangrijk om deze behandeling maandelijks of volgens de energetische kalender te doen.

  »1.30u : 135

 Neem een Harmony jaarabonnement

Belangrijk om de thuisproducten te gebruiken om het vibratieniveau en transformatie van jouw gekozen element verder te zetten en zo het goeie resultaat van een mooie huid te bekomen.

 


 

Ageless La Cure: Natuurlijke verjonging zonder BOTOX.

De verjongingskuur op natuurlijke wijze! Liftend, verstevigend, rimpels worden van binnenuit opgevuld.

De verzorging wordt gepersonaliseerd met kleurpunctuur, kristallen en lymfedrainage. Helemaal afgestemd volgens jouw type en/of probleem. 
Het gezicht en het hele lichaam is de spiegel van de innerlijke werkelijkheid. De gezichtsreflexzone- therapie is een oeroude methode waaruit ik vertrek om innerlijke heling en een mooie huid. Er wordt extra aandacht gegeven aan bv denkrimpelts, bovenliprimpeltjes, gezwollen oogleden,... afvoeren van afvalstoffen, of wat er op dit moment nodig is. Een verzorging die niet zomaar een verzorging is. Met kleur wordt gewerkt op de psychische als de lichamelijke aspecten. Voel, ervaar en geniet.

Deze Bio- en Eco gecertificeerde 100% natuurlijke lijn, rijk aan kostbare werkstoffen, is bijzonder effectief op een holistische wijze, in tegenstelling tot de meeste verjongingsmethodieken op basis van inspuitingen en andere invasieve technieken. 

Na deze verzorging werkt men thuis verder met de Ageless Coffret voor het gewenste resultaat.

 » 2u = 180€ 

Ontwikkeld voor pure en tijdloze schoonheid, dankzij 5 schoonheidsgeheimen:

Hydratatie / Mineralisatie / Krachtige anti-oxidanten / Rimpelcorrectie / Natuurlijke lifting

 

 

Arrangement

  • Gezichtsverzorging: 

        + rugbehandeling anti-stress:1u   

        + Coleur & Light lichaamsmassage: 1u                 

        + lichaamsdrainage: 1u                 

        + hoofdhuidverzorging: 45min      

        + Zen Bodyscrubmassage: 45min   

                                   + Buikverzorging/ Kleurpunctuur: 1u    

                                                             


 

 

Indien je een factuur wenst, is het particulierprijs + 21% Btw