EVEN VOORSTELLEN

 

Een eigen kapsalon uitbouwen was mijn kinderdroom. Ik werd kapster en maakte mijn droom waar. Ik cijferde mezelf weg en stond steeds ten dienste van...  Ik stelde geen grenzen. Dit deed ik om geliefd te worden, tot ik in 2009 een burn-out kreeg.

In die periode kwam het besef dat ik meer wilde dan alleen het uiterlijk laten stralen. Ik wilde mensen ook bij hun innerlijke schoonheid en gezondheid brengen, op een holistische en natuurlijke manier.

 

Zelf heb ik een uitdagend traumatisch verleden. Diepe emtionele kwetsuren tekenden mij, ik verdook mijn verdriet en leefde puur op wilskracht, mijn hart en intuïtie was afgesloten. Jarenlang kampte ik met een minderwaardeheidscomplex, geen zelfvertrouwen, angsten, duisternis, eczema aan mijn handen, en nog andere lichamelijke kwalen,...  De klassieke geneeskunde bood geen uitkomst. Ik moest mijn zaak opgeven volgens hun diagnose, dit was de enige oplossing! Na een zoektocht kwam ik uiteindelijk in contact met de Chinese leer van de vijf elementen. Een totaal nieuwe wereld ging voor me open. Ik keerde terug naar de wijsheid van de natuur en ontdekte de helende kracht van licht en kleur. Het was een gevoel van thuiskomen na een lange, intense reis.

 

Door mijn voeding aan te passen, oude pijn te verwerken en over te stappen naar de zuivere, natuurlijke verzorgingsproducten van Phyto 5 heelde ik niet alleen mijn huid, maar herstelde ik ook de harmonie in de rest van mijn lichaam. Al snel voelde ik me energieker dan ooit en dat straalde ik ook uit. Het evenwicht tussen innerlijke en uiterlijke gezondheid dat ik sindsdien ervaar, gunde en gun ik iedereen. Zo werd Huis Anahata geboren.

 

Oord van welzijn

 

Huis Anahata is zoveel meer dan een schoonheidsinstituut. Ik heb deze plek met hart en ziel uitgebouwd tot een oord van welzijn: een liefdevolle en harmonische plek waar je dicht bij jezelf kunt komen en als herboren weer naar buiten stapt. Ik geef er natuurlijke en energetische gezichts- en lichaamsverzorgingen met Phyto 5  en Esogetische kleurpunctuur die niet alleen zorgen voor een mooie huid, maar ook inwerken op energie en emotie. Deugddoende massages, healings en hoofdhuidverzorgingen voor een gezonde hoofdhuid en haar. Ook de vele kennis die ik tijdens mijn eigen genezingsproces en via opleidingen verworven heb, geef ik met plezier door. Op maat ook van ieders unieke eigenheid en behoeften, want in standaardbehandelingen geloof ik niet.

 

Zelf leefde ik jarenlang een leven dat niet bij me hoorde, met alle gevolgen van dien. Ik heb het ver laten komen en ben van ver moeten terugkeren. Ik wil mijn klanten laten ervaren dat het anders kan. Net zoals we onze auto geregeld een onderhoud geven, verdient ook ons lichaam de beste zorgen. Innerlijk én uiterlijk. Want zijn we innerlijk in balans, dan stralen we dat uit. Een auto kunnen we vervangen, ons lichaam niet!! Hoe waardevol vind jij jouw lichaam?

 

 Binnen en buiten in balans


'Anahata' is Sanskriet voor het hartchakra en voor alles wat fris, ongeschonden en in evenwicht is. Huis Anahata wil mensen terug bij hun hart en bij het zelfhelende vermogen van hun lichaam brengen, met ondersteuning van natuurzuivere, uitgebalanceerde producten. Dat is telkens weer een unieke reis. Daarom vind je in het logo van Huis Anahata ook een labyrint terug.

 
            Het labyrint symboliseert de innerlijke reis

            van elk mens naar het hartcentrum.

            Naar weten wat goed voor je is.
           
Volg de stem van je hart.

            Je hoeft niet bang te zijn om te verdwalen,

            je komt altijd in het midden terecht.

            Het zoeken zelf is een krachtige levenshouding.

            En de weg naar het midden met zijn mooie en lastige

            momenten is de moeite waard.

            Juist dat is leven.

 

Schoonheid en welbevinden op maat

 

Mijn zorgende, zachte natuur zorgt ervoor dat mensen zich snel bij me op hun gemak voelen. En mijn hooggevoeligheid, die vroeger een kwetsbare schakel leek, is vandaag mijn grootste kracht. Dankzij de immense kennis die aan de basis van Phyto 5 ligt, kan ik het beste van mezelf geven binnen een holistisch en wetenschappelijk onderbouwd kader. Daar ben ik nog elke dag dankbaar om.
 

Mensen zien stralen van vitaliteit en zelfvertrouwen geeft me energie. Een klant die opgeladen en dankbaar naar buiten wandelt, of dankzij een behandeling voor het eerst in lange tijd weer goed heeft kunnen slapen en zich zowel mentaal als fysiek tien kilo lichter voelt. Klanten zien evolueren in hun leven, naar hun ware kern komen, het is en blijft een heerlijk rijk gevoel.

 

WELZIJN is een staat van Harmonie.
Het vereist een moment van ontwaken in het bewustzijn.
Er moet op worden gebouwd.
Het is persoonlijk en ontvouwt zich gedurende ons leven.

Katrien Deberdt