Deze energetische Fit & Healthy kuur zorgt voor:

 • Afslanking en bodyshaping 
 • Ant-cellulite op buik, heupen, billen, dijen en bovenarmen.
 • Verbeterde bloedcirculatie en meer energie.

Stimuleert op energetische en natuurlijke wijze de adipocyten, cellen die de opslag van vet in ons lichaam reguleren. Na het losmaken van de vetcellen worden de vetcellen gefragmenteerd (gesplitst) om zo gemakkleijker afgevoerd te worden. Het verwijderen van de afvalstoffen door de drainage. Op die manier wordt de zelfeliminatie in het lichaam geoptimaliseerd en kunnen de vetcellen, samen met het overtollige vocht en de afvalstoffen afgevoerd worden.

Filmpje om de werking te zien: https://youtu.be/rH6dqQoUtYs

 

 

 

Wat mag je als resultaat verwachten van de kuur?

Al van de eerste behandeling voel je enorm een verschil. Het is alsof je lichaam wordt gewekt uit een winterslaap en klaar gemaakt wordt om fit en krachtig te worden. Je voelt de contouren van je lichaam terug, je voelt je compacter en vitaler.

Tijdens de vervolgbehandelingen wordt jouw lichaam telkens fitter, strakker en krachtiger. In periodes tussen de behandelingen ben je gemotiveerd om meer te bewegen, veel water te drinken en de zones die je laat behandelen verder te onderhouden.

                                             "A fit &healthy body is the best fashion statement"

Extra pluspunt: gedurende alle fasen ondersteunt de chromatherapie, licht frequentie, het afbreken van de vetcel, het afvoeren van de afvalstoffen en het verstevigen van de huid.

Ervaring en casestudies hebben aangetoond dat de intensieve Roll.E behandeling niet enkel zorgt voor een betere en snellere vetreductie, maar bovendien ook de lymfedrainage stimuleert en de huid verstrakt.

Dankzij dezee intensieve bindweefselstimulatie die ontstaat door de behandeling op vetcellen, ontstaat er ook collageenstimulatie die bijdraagt tot een duurzaam, verjongend en zichtbaar resulataat.

 

Deze kuur mag pas gedaan worden wanneer je lymfedrainage in orde is, dit doen we met de Healthy body kuur.

Na dag 4  van de Healthy body kuur kunnen we starten met de Fit& healthy body kuur. 

De Fit & healthy body kuur start met 6 behandelingen 2 of 3 per week.

 1. 2u15
 2. 1u15
 3. 1u15
 4. 1u45
 5. 1u15
 6. 1u15
 • Inclusief thuisproducten twv 129,90€ = 895€

Indien nodig werken we verder met 6 extra behandelingen.

 1. 1u45
 2. 1u15
 3. 1u15
 4. 1u45
 5. 1u15
 6. 1u15

= 750€